Budinca de cartofi cu sunca

Ingrediente:
400 g cartofi(5-6 tuberculi)
5 oua
300 g sunca sau creier fiert
60 g unt (3 linguri)
60 g cas sau cascaval ras
250 g smantana( un pahar)
sare dupa gust

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Mod de preparare:
1. Cartofii se spala, se fierb, se curate de coaja si se trec prin sita
2. Untul se freaca spuma si se adauga pe rand galbenusurile bine frecate, cartofii si sunca toccata foarte marunt.
3. Albusurile se bat spuma tare si se amesteca foarte incet cu compozitia.
4. Compozitia rezultata se toarna intr-o forma bine unsa (yena- am folosit eu)
5. Se fierbe in bain-marie (am folosit bain-marie, dar am bagat totul la cuptor)
6. Se serveste cu smantana incalzita si sarata si cu cascaval ras deasupra (smantana nu am mai pus, sa nu fie prea moale, doar cascaval)

Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required