ciorba-radauteana
2 ani, 3 ani, 4 ani +

Ciorba Radauteana

Ingrediente:
– 1 piept de pui

– 2 morcovi
– 3 ardei capia
– 2 bete de telina
– 1 ceapa

– 200 g smantana
– 4 catei de usturoi
– 3 galbenusuri de oua

optional: sare, piper dupa gust

Mod de preparare
1. Spala bine carnea si pune-o la fiert, da-o in clocot dupa care arunca apa si clateste carnea.
2. Pune din nou carnea la fiert timp de 20 de minute in 4 litri de apa.
3. Spala bine legumele: morcovii, ardeii, telina si ceapa.

legume intregi ciorba radauteana - retete bebelusi

legume intregi ciorba radauteana – retete bebelusi



4. Taie ceapa marunt. Ardeii si morcovii in jumatate, telina in felii. Pune-le la fiert impreuna cu carnea timp de 40 de minute.

legume cior

5. Adauga legumele taiate in apa in care fierbe carnea si lasa-le timp de 40 de minute.

ciorba radauteana , retete bebelusi

ciorba radauteana , retete bebelusi

6. Dupe 20 de minute:

  • scoate ardeii, indeparteaza coaja si taie-i in fasii.
  • scoate morcovii si taie-i in felii 

Pune din nou legumele in oala.

7. Pregateste smantana, galbenusurile de ou si ustoroiul.

ingrediente ciorba radauteana, retete bebelusi

ingrediente ciorba radauteana, retete bebelusi

8. Prepara sosul de smantana: amesteca smantana cu galbenusurile de ou ,  usturoiul si cateva linguri de zeama din ciorba.

9. Adauga-l in   ciorba si mai lasa cateva minute la fiert

Pofta!

ciorba-radauteana

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply