12 luni, 2 ani, 3 ani, 4 ani +

CIULAMA

Ingrediente:
100 g. carne de pasare;
15 g. morcov;
15 g. albitura;
25 ml. lapte;
8 g. faina;
5g. unt;
10g. smantana;
sare 1-2g, ( doar pentru copiii > 1 an);
150-200 ml. apa;

 

Mod de praparare:
1. Bucatile de carne se fierb in apa cu zarzavaturile curatate si taiate in felii mari si cu sarea (doar pentru copiii mai mari de 1 an);apoi, zeama se strecoara.
2. Supei strecurate i se adauga faina desfacuta in putin lapte rece si apoi se adauga si restul de lapte.
3. Se fierbe 15 min, amestecand continuu.
4. Cand ciulamaua este bine fiarta, se adauga smantana, untul.
5. Toata aceasta compozitie, bine amestecata, se toarna peste carnea fiarta.
6. Aceasta ciulama se poate da de la varsta de 7 luni.

In acest caz, dupa ce a fost fiarta carnea, aceasta poate fi tocata.
Calorii: 220/portie

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply morosan alina 7 April at 10:16 am

    smantana avem voie sa introducem pana la un an la bebe? daca da de la cate luni?

  • Leave a Reply