12 luni, 2 ani, 3 ani, 4 ani +, Spanac

Spanac la cuptor

Ingrediente:
200-300 grame spanac fiert si scurs
4-5 oua
5-6 linguri de cascaval sau branza rasa parmezan
2-3 linguri de smantana
pesmet
unt
max 3g <a href=”/sarea-in-alimentatia-bebelusului/”>sare ( doar in cazul in care copilul are cel putin 1 an)</a>

Cantitate:
(3-4 portii)

Mod de preparare:
1. In functie de varsta copilului spanacul se va toca marunt sau in bucatele
2. Se bat oualele cu furculita, se adauga branza, smantana, spanacul
3. Se adauga sarea ( in cazul in care copilul are cel putin 1 an).
4. Se unge o tava (in functie de cantitatea care va iese) cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se toarna compozitia si se presara deasupra pesmet.
5. Se da la cuptor, la foc mediu, pentru cca. 1/2 ora.
6. Se lasa sa se raceasca citeva minute si se serveste calda.
7. Deasupra se presara si parmezam marunt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply