cupcake briose gluten free
12 luni, 2 ani, 3 ani, 4 ani +, Desert

Cupcake – fara Gluten

Prietena micuței mele are intoleranță la gluten. Atunci când vine pe la noi pregătim împreună această rețetă de brioșe făcută din făină fără gluten. Sunt pufoase și gustoase și se pot introduce de la 1 an;

Ingrediente:

240 g. făină fără gluten;
150 g. zahăr;
3 lingurițe de praf de copt;
1 praf de sare;
80 g. unt (nesărat) la temperatura camerei;
1/4 linguriță de esența de vanilie;
240 ml. lapte;
2 ouă;

Metodă:

  1. Amestec într-un bol toate ingredientele pudră: făină, zahăr, sare, praful de copt
  2. Adaug în amestec untul, laptele, ouăle și esența de vanilie și continui să amestec până obțin o compoziție omogenă
  3. Iau cu o lingură din compoziție și pun în recipientele pentru cupcake.
  4. Pun tavă în cuptorul pre-încălzit și las cupcake-urile la copt 25-30 minute la 160 de grade. După 15 minute verific din când în când să nu se ardă.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply