10 luni, 11 luni, 12 luni, 2 ani, 3 ani, 4 ani +

Dovlecei umpluti

Ingrediente:
2 dovlecei mici
1 morcov mic
1 ceapa mica
2 linguri de piept de pui maruntit cu cutitul
2 linguri orez
Suc de rosii sau doua rosii bine coapte

Mod de preparare:
1.Dovleceii se curata de coaja se taie pe jumatate si se scobesc de seminte cu o lingurita .
2.Carnea de pui se toaca marunt cu cutitul dupa care se amesteca cu orezul bine spalat, morcovul si ceapa date pe razatoarea mica. Se adauga sare si cu amestecul astfel obtinut se vor umple jumatatile de dovlecel.
3.Dovleceii umpluti se aseaza intr-un vas mic (Jena) cu capac, se pune apa cat sa-i acopere si se dau la cuptor.
4.Dupa o jumatate de ora se adauga sucul de rosii sau rosiile date pe razatoare, se intorc dovleceii si se mai lasa la cuptor pana cand orezul e bine fiert.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply