legume la abur
08 luni, 09 luni, 10 luni, 11 luni, 12 luni, 2 ani, 3 ani, Alimente Degetel, anticoagulant

Legume la abur – Garnitura

Afla cum pregatesti o reteta sanatoasa de legume pentru bebelusul tau selectand ingrediente sanatoase. Reteta se poate introduce de la varsta de 8 luni.

Ingrediente:
morcovi
fasole verde
unt

Mod de preparare:
1. Spala bine fasolea verde si taie colturile.
2. Spala bine morcovul si taie-l in felii.
legume-raw

Recomandare: Prefer sita de abur din inox. Cele din plastic sau silicon – chiar daca sunt facute dintr-un material special – nu imi inspira incredere sa pregatesc mancarea in ele nici pentru mine dar mai ales pentru copilul meu. Avantajul la inox este ca nu e nociv atunci cand e folosit la temperaturi mari iar acest model se muleaza pe orice tip de oala si permite pregatirea de cantitati diferite.

Sita mea de aburi arata asa si o recomand cu drag. Am gasit-o la eMag la un pret mic, se potriveste in orice oala, mica sau mare…

sita-de-abur

3. Pune legumele taiate intr-o oala de dimesiune potrivita, peste sita. Adauga apa pana la nivelul sitei, pune capacul si lasa legumele la abur din de 30-40 minute.

legume-raw-oala

Optional se poate adauga sare si unt.

Remarca: Pentru bebelusi se poate da prin blender. E delicios si nutritiv. Este excelent ca si garnitura.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply