09 luni, 10 luni, 11 luni, 12 luni, 2 ani, 3 ani

Sos alb cu carne de pui

Ingrediente:
carne de pui
2 linguri ulei de masline
2 linguri faina integrala
1/2 cana supa de carne sau de legume
oregano ( sau patrunjel tocat)
sare (max 2-3 gr de sare in cazul in care copilul are cel putin 1 an)

Mod de prepapare:
1. Se pune la fiert carnea.
2. Intr-o cratita se incalzeste uleiul de masline impreuna cu faina (atentie a nu se praji).
3. Cand s-au omogenizat bine, se stinge totul cu zeama de la carne si laptele.
4. Se tine pe foc amestecandu-se mereu pana ce sosul devine consistent (cca 3 minute)
5. La sfarsit se adauga oregano, sau patrunjel (dupa preferinta).
Este foarte bun adaugat in carne fiarta si tocata pt bebelusi.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Apetizer | Gânduri pentru Ana 25 September at 9:35 am

    […] cu pui. A mancat de doua ori si mi s-a parut ca l-a digerat bine.Si o alta varianta ar mai fi un sos alb, reteta ce am gasit-o zilele trecute pe net, sa incerc sa o fac cu carne de vita. Am ales aceasta […]

  • Leave a Reply