spanac
12 luni, 2 ani, 3 ani, 4 ani +, Spanac

Cremă de Spanac

Ingrediente:
jumătate de linguriță de făină
2-3 linguri de lapte
un ghem de spanac fiert (nu prea multă vreme) și tocat mărunt
un cățel usturoi
1-2 lingurițe de griș
sare

Timp de preparare: 10 min

Mod de preparare:
1. Pune făina în tigaia incinsă și amestecă puțin; făina nu trebuie să se ardă.
2. Adaugă laptele si amestecă, până se omogenizează … pune ghemul de spanac si sare; lasă sa fiarbă.
3. Adaugă grișul si continua să amesteci.
4. Nu uita să adaugi usturoiul răzuit și zdrobit pentru gust.

Tips: Dacă ai cumpărat mai mult spanac, curăța frunzele de codițe, spală-le și fierbe câteva minute spanacul în apa cu sare …toacă-le mărunt și fă mai multe porții.

Să aveti poftă!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply