Cele mai Bune Supe Crema

Pana sa apara micuta nu eram mare fan al supelor crema. Dar ca sa fiu complet sincera, nu ma prindeai prea mult nici prin bucatarie.

O data cu micuta mi s-a schimbat perspectiva apropos de alimentatie si de gatit. Avand un pui de om care in primii ani de viata depinde 100% de mine, nu am vazut nici o alta alternativa decat aceea de a-i pregati o masa sanatoasa si gustoasa in acelasi timp. Am inceput sa fiu atenta la etichete, la ce cumpar si am fost speriata sa vad nepasarea industriei alimentare. Din dorinta ca ea sa manance cat mai variat si sa se bucure de diversitate, am inceput sa gust si eu. Am fost surprinsa placut.

Dar ca sa fiu sincera pana la capat, nu imi place sa petrec nici acum prea mult timp in bucatarie. Prefer sa stau cu ea si sa ma bucur de fata ei luminoasa cu gurita pana la urechi. Asta e motivul pentru care in general aleg variante simple; rar le aleg pe cele migaloase.

Impreuna cu ea am experimentat si invatat despre secretul supelor crema si le-am descoperit pe cele care sunt pe gustul nostru.

Si inainte sa incepi, trebui sa stii ca ai nevoie de un blender cu putere mare. Eu am folosit multa vreme un blender de la Braun de 750W. Dar o putere mai mare face diferenta clara… textura finala este mult mai fina. Am gasit pe piata variante scumpe gen: Vitamix la 1200 W dar si unele la pret accesibil de la Bosch la 1200 W

Arunca o privire la selectia noastra cu Cele mai bune Supe Crema: