3 ani, 4 ani +, anticoagulant, Retete copii

Tocanita de legume cu carne de porc

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Ingrediente:
1 tulpină (băț) țelină
1 morcov
1 ardei capia
1 praz
2 cepe
500 grame carne pe porc
500 grame roșii tăiate conservă
250 grame mazăre
3 căței usturoi
Optional: piper, sare, ulei

Timp de preparare: 1h 40′
nutrition

Mod de preparare
1. Se taie carnea și legumele în cuburi mici.
2. Carnea: se pune la foc împreună cu ceapa și 2 linguri de ulei de măsline și se lasă la foc timp de 2-3 minute. Se adaugă o cană de apă și se lasă la fiert la foc mic timp de 1h.
3. Peste carne, se adaugă morcovul, ardeiul gras, prazul, țelină și conservă de roșii.
Optional, pentru copii mai mari se presară sarea și piperul și se lasă timp de 15 minute.
4. Se pisează usturoiul și se amestecă.
5. Se adaugă dovecelul și mazărea și se lasă alte 15 minute.
6. Poftă bună!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply