Post Pic

Apa Minerala Acidulata

Nu este indicata introducerea apei minerale acidulate bebelusului mai mic de 3 ani

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Apa minerala acidulata produce gaze la bebelusi care ii provoaca o stare de discomfort si sunt dureroase.
Copiii pana la trei ani nu au voie sa consume apa minerala cu bioxid de carbon pentru ca mucoasa respiratorie si digestiva nu este inca maturizata.
De asemeni unele ape, bauturi acidulate pot sa contina arome artificiale care nu sunt bune pentru bebelusi.
Exista riscul ca in timp, sugarii care consuma apa cu un continut prea mare de minerale sa faca pietre la rinichi. Acest lucru e din cauza ca rinichii bebelusilor nu sunt suficient de bine dezvoltati pentru a putea metaboliza sarurile si oligoelementele continute de acestea.
Acest lucru se poate intampla si in cazul adultilor cu afectiuni renale. Recomandarea medicilor este ca parintii sa verifice etichetele sticlelor de apa minerala din comert. Pe etichetele aplicate pe sticle vor fi scrise explicit restrictii sub forma “Nu se recomanda utilizarea apei carbogazeificate in alimentatia sugarului” sau “Nu se recomanda utilizarea apei minerale naturale carbogazeificate la reconstituirea laptelui”.

Related Posts


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function yarpp_sql() in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/themes/convergence/single.php:68 Stack trace: #0 /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-includes/template-loader.php(98): include() #1 /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/r...') #2 /var/www/html/retetebebelusi.ro/index.php(17): require('/var/www/html/r...') #3 {main} thrown in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/themes/convergence/single.php on line 68