Budinca aperitiv

Ingrediente:
1-2 cartofi,
sare (doar pentru copiii mai mari de 1 an max 3 grame)
lapte cat cuprinde,
20-30 g. unt,
2-3 felii de sunca presata(ham),
3 linguri de branza dulce de vaci,
50 g. cascaval (ras)

Timp de pregatire: 5 min.
Timp de fierbere (cartofi): 10-15 min.
Timp de coacere: 15 min.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256

Mod de preparare:
1. Se prepara un piure de cartofi (cartofi, sare, unt si lapte), care se imparte in doua parti.
2. Intr-o craticioara mica, unsa cu putin unt, se pune prima jumatate de piure de cartori
3. Peste piureul de cartofi se presara 2-3 felii de sunca (eventual de Praga sau din piept de curcan) taiata marunt
4. Peste sunca se intinde branzica
5. Deasupra se pune cea de-a doua jumatate din cantitatea de piure de cartofi.
6. Se presara cascavalul ras deasupra si se da la cuptor (incins bine) cam 12-15 min.

Related posts:

  1. Ficatei de pui la cuptor cu cartofi si morcovi
  2. Spanac la cuptor
  3. Mamaliguta cu iaurt sau branzica
  4. Salata de conopida
  5. Budinca de cartofi cu sunca
  6. Piure de Conopida, Fasole Verde, Cartofi si Dovlecei
  7. Dovlecei umpluti
  8. Dovlecei cu cartofi la cuptor
  9. Budinca
  10. Budinca cu mere
  11. Piure de mere cu scortisoara
  12. Mamaliguta fiarta in lapte
  13. Dovlecei cu carne de pui la cuptor
  14. Morun cu gris la cuptor
  15. Budinca de spanac

Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required