Ingrediente:
1-2 cartofi,
sare (doar pentru copiii mai mari de 1 an max 3 grame)
lapte cat cuprinde,
20-30 g. unt,
2-3 felii de sunca presata(ham),
3 linguri de branza dulce de vaci,
50 g. cascaval (ras)
Timp de pregatire: 5 min.
Timp de fierbere (cartofi): 10-15 min.
Timp de coacere: 15 min.
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256
Mod de preparare:
1. Se prepara un piure de cartofi (cartofi, sare, unt si lapte), care se imparte in doua parti.
2. Intr-o craticioara mica, unsa cu putin unt, se pune prima jumatate de piure de cartori
3. Peste piureul de cartofi se presara 2-3 felii de sunca (eventual de Praga sau din piept de curcan) taiata marunt
4. Peste sunca se intinde branzica
5. Deasupra se pune cea de-a doua jumatate din cantitatea de piure de cartofi.
6. Se presara cascavalul ras deasupra si se da la cuptor (incins bine) cam 12-15 min.
Related posts:
- Ficatei de pui la cuptor cu cartofi si morcovi
- Spanac la cuptor
- Mamaliguta cu iaurt sau branzica
- Salata de conopida
- Budinca de cartofi cu sunca
- Piure de Conopida, Fasole Verde, Cartofi si Dovlecei
- Dovlecei umpluti
- Dovlecei cu cartofi la cuptor
- Budinca
- Budinca cu mere
- Piure de mere cu scortisoara
- Mamaliguta fiarta in lapte
- Dovlecei cu carne de pui la cuptor
- Morun cu gris la cuptor
- Budinca de spanac
Leave Your Response