Ingrediente:
1 cartof
patrunjel
1 ou ( galbenus pana la 1 an)
1 cescuta de branza de vaci
smantana
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256
Mod de preparare:
1. Cartofii se fierb se taie in felii intr-o tava de yena
2. Se adauga patrunjel un ou batut,brinza si se da la cuptor 10 min la foc potrivit.
3. Se serveste cald cu smantina.
Related posts:
- Spanac la cuptor
- Ficatei de pui la cuptor cu cartofi si morcovi
- Dovlecei cu cartofi la cuptor
- Ficatei de pui cu rosii la cuptor
- Budinca de cartofi cu sunca
- Piure de cartofi
- Morun cu gris la cuptor
- Dovlecei cu carne de pui la cuptor
- Supa crema de conopida
- Cartofi fierti in coaja si ou
- Rosii umplute cu branza de vaci
- Bors cu sfecla si cartofi
- Mamaliguta cu cascaval la cuptor
- Supa crema de dovlecei
- Papanasi la cuptor
Leave Your Response