
Ingrediente:
1 bucata de somon de dimensiunea unui piept de pui
1 ceapa
2 cartofi
1 morcov
2-3 catei usturoi
2 oua
patrunjel verde, marar verde
sare, piper, ulei
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256
Mod de preparare:
1.Se pun cartofii in coaja la fiert in apa cu sare
2.Dupa ce s-au racit se curata de coaja.
3.Ceapa, usturoiul si morcovul se pun in robotul de bucatarie impreuna cu cartofii si se paseaza cat mai marunt
4.Se pune carnea de somon in robotul de bucatarie
5.Se amsteca legumele, carnea, ouale si verdeata
6.Se presara piper, sare
tava se unge cu ulei se dau la cuptor 15-20 minute pe o parte 15-20 min pe cealalta la: 150-170 grade
din experientza cel mai bine merge pe tava de teflon se desprind f usor cand le intorci.
Related posts:
- Musaca
- Chiftelute din carne de pasare cu morcov si cartof
- Cartofi la cuptor
- Orez cu rosii
- Perisoare de pui cu smantana
- Somon Afumat cu Andive
- Dovlecei umpluti
- Crema de Spanac
- Supa de galuste
- Orez cu carne de vita si legume
- Dovlecei cu cartofi la cuptor
- Supa de cartofi cu smantana si crutoane
- Spanac la cuptor
- Piure de cartofi
- Pui cu sos alb si garnitura de orez
Leave Your Response