Post Pic

Chiftelute cu somon

Ingrediente:
1 bucata de somon de dimensiunea unui piept de pui
1 ceapa
2 cartofi
1 morcov
2-3 catei usturoi
2 oua
patrunjel verde, marar verde
sare, piper, ulei

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256

Mod de preparare:


1.Se pun cartofii in coaja la fiert in apa cu sare
2.Dupa ce s-au racit se curata de coaja.
3.Ceapa, usturoiul si morcovul se pun in robotul de bucatarie impreuna cu cartofii si se paseaza cat mai marunt
4.Se pune carnea de somon in robotul de bucatarie
5.Se amsteca legumele, carnea, ouale si verdeata

6.Se presara piper, sare

tava se unge cu ulei se dau la cuptor 15-20 minute pe o parte 15-20 min pe cealalta la: 150-170 grade
din experientza cel mai bine merge pe tava de teflon se desprind f usor cand le intorci.

Related posts:

  1. Musaca
  2. Chiftelute din carne de pasare cu morcov si cartof
  3. Cartofi la cuptor
  4. Orez cu rosii
  5. Perisoare de pui cu smantana
  6. Somon Afumat cu Andive
  7. Dovlecei umpluti
  8. Crema de Spanac
  9. Supa de galuste
  10. Orez cu carne de vita si legume
  11. Dovlecei cu cartofi la cuptor
  12. Supa de cartofi cu smantana si crutoane
  13. Spanac la cuptor
  14. Piure de cartofi
  15. Pui cu sos alb si garnitura de orez

Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required