Chiftelute din carne de pasare cu morcov si cartof

Ingrediente:
o bucata de piept de pui .
1 cartof.
1 morcov.
1 catel de usturoi.
1/2 ceapa.
1 lingura apa rece.
sare si piper dupa gust
-putin patrunjel verde taiat marunt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Mod de preparare:
1. Se fierbe cartoful cu morcovul si pieptul de pui.
2. Se paseaza ca un piure
3. Se dau prin razatoare usturoiul si ceapa
4. Se amesteca cu carnea taiata foarte fin
5. Se taie patrunjel
6. Se adauga sare,piper, apa si patrunjelul
7. Se formeaza chiftelutze care se pot tavali prin faina de porumb
8. Se pun la cuptor

Related Posts


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function yarpp_sql() in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/themes/convergence/single.php:68 Stack trace: #0 /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-includes/template-loader.php(98): include() #1 /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/r...') #2 /var/www/html/retetebebelusi.ro/index.php(17): require('/var/www/html/r...') #3 {main} thrown in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/themes/convergence/single.php on line 68