Chiftelute din carne de pasare cu morcov si cartof

Ingrediente:
o bucata de piept de pui .
1 cartof.
1 morcov.
1 catel de usturoi.
1/2 ceapa.
1 lingura apa rece.
sare si piper dupa gust
-putin patrunjel verde taiat marunt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256

Mod de preparare:
1. Se fierbe cartoful cu morcovul si pieptul de pui.
2. Se paseaza ca un piure
3. Se dau prin razatoare usturoiul si ceapa
4. Se amesteca cu carnea taiata foarte fin
5. Se taie patrunjel
6. Se adauga sare,piper, apa si patrunjelul
7. Se formeaza chiftelutze care se pot tavali prin faina de porumb
8. Se pun la cuptor

Related posts:

  1. Ciorbica de perisoare din carne de vita
  2. Perisoare de pui cu smantana
  3. Piure din pastarnac, morcov, cartof, ardei capia
  4. Chiftelute cu somon
  5. Lapte de pasare
  6. Supa crema de dovlecei
  7. Supa crema de conopida
  8. Orez cu carne de vita si legume
  9. Sos alb
  10. Pui cu sos alb si garnitura de orez
  11. Papanasi la cuptor
  12. Supa de galuste
  13. Budinca de spanac
  14. Paste cu ton si porumb
  15. Crema de Spanac

Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required