Ingrediente:
o bucata de piept de pui .
1 cartof.
1 morcov.
1 catel de usturoi.
1/2 ceapa.
1 lingura apa rece.
sare si piper dupa gust
-putin patrunjel verde taiat marunt.
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256
Mod de preparare:
1. Se fierbe cartoful cu morcovul si pieptul de pui.
2. Se paseaza ca un piure
3. Se dau prin razatoare usturoiul si ceapa
4. Se amesteca cu carnea taiata foarte fin
5. Se taie patrunjel
6. Se adauga sare,piper, apa si patrunjelul
7. Se formeaza chiftelutze care se pot tavali prin faina de porumb
8. Se pun la cuptor
Related posts:
- Ciorbica de perisoare din carne de vita
- Perisoare de pui cu smantana
- Piure din pastarnac, morcov, cartof, ardei capia
- Chiftelute cu somon
- Lapte de pasare
- Supa crema de dovlecei
- Supa crema de conopida
- Orez cu carne de vita si legume
- Sos alb
- Pui cu sos alb si garnitura de orez
- Papanasi la cuptor
- Supa de galuste
- Budinca de spanac
- Paste cu ton si porumb
- Crema de Spanac
Leave Your Response