Post Pic

Ciorbica de perisoare din carne de vita

Ingrediente:

Zeama:
2l apa,
2 cepe mici,
1 morcov,
1 radacina patrunjel,

Perisoare:
200 g carne de vita fara os,
1 canita de orez
2 linguri de faina de grau
3 lingurite pasta de tomate

Smantana:
200g smantana
2 galbenusuri de ou
zeama de lamaie sau bors

patrunjel verde,
sare

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256

Mod de preparare:

Zeama de ciorba
IMG_3076pastarnac&morcovIMG_3080

Se pun la fiert toate legumele (pastarnac, morcov, ceapa, telina) cu putina sare. Atunci cand sunt bine fierte se scot din apa si se dau prin blender. Piureul astfel obtinut se varsa din nou in zeama impreuna cu 2 lingurite de pasta de tomate.

Smantana:
patrunjelIMG_3078
Se bate galbenusul de ou si smantana. Se adauga treptat in compozitie 3 polonice din zeama in care au fiert legumele
Smantana ou zeama

Perisoarele:
IMG_3078Carne TocataIMG_2571IMG_2577IMG_3080
Separat se toaca carnea, se adauga canita de orez, putina sare, 1 galbenus de ou, 1 lingurita de pasta de tomate, orezul.
Se amesteca bine compozitia si se fac perisoare care se pun in supa. Atunci cand perisoarele ies la suprafata si s-au fiert bine la foc mic se adauga zeama de lamaie sau bors.
Perisoare

Se adauga smantana si patrunjelul si se lasa sa dea din nou in clocot
Ciorba dePerisoare

Related posts:

  1. Orez cu carne de vita si legume
  2. Perisoare de pui cu smantana
  3. Supa crema de dovlecei
  4. Supa crema de conopida
  5. Salata de conopida
  6. Galuste de gris cu lapte
  7. Papanasi la cuptor
  8. CIULAMA
  9. Pui cu sos alb si garnitura de orez
  10. Supa de galuste
  11. Supa de cartofi cu smantana si crutoane
  12. Dovlecel cu sos de smantana
  13. Ciorba de rosii cu orez
  14. Mamaliguta fiarta in lapte
  15. Paste cu dovlecei

Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required