Post Pic

Ciorbica de perisoare din carne de vita

Ingrediente:

Zeama:
2l apa,
2 cepe mici,
1 morcov,
1 radacina patrunjel,

Perisoare:
200 g carne de vita fara os,
1 canita de orez
2 linguri de faina de grau
3 lingurite pasta de tomate

Smantana:
200g smantana
2 galbenusuri de ou
zeama de lamaie sau bors

patrunjel verde,
sare

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Mod de preparare:

Zeama de ciorba
IMG_3076pastarnac&morcovIMG_3080

Se pun la fiert toate legumele (pastarnac, morcov, ceapa, telina) cu putina sare. Atunci cand sunt bine fierte se scot din apa si se dau prin blender. Piureul astfel obtinut se varsa din nou in zeama impreuna cu 2 lingurite de pasta de tomate.

Smantana:
patrunjelIMG_3078
Se bate galbenusul de ou si smantana. Se adauga treptat in compozitie 3 polonice din zeama in care au fiert legumele
Smantana ou zeama

Perisoarele:
IMG_3078Carne TocataIMG_2571IMG_2577IMG_3080
Separat se toaca carnea, se adauga canita de orez, putina sare, 1 galbenus de ou, 1 lingurita de pasta de tomate, orezul.
Se amesteca bine compozitia si se fac perisoare care se pun in supa. Atunci cand perisoarele ies la suprafata si s-au fiert bine la foc mic se adauga zeama de lamaie sau bors.
Perisoare

Se adauga smantana si patrunjelul si se lasa sa dea din nou in clocot
Ciorba dePerisoare

Related Posts


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function yarpp_sql() in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/themes/convergence/single.php:68 Stack trace: #0 /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-includes/template-loader.php(98): include() #1 /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/r...') #2 /var/www/html/retetebebelusi.ro/index.php(17): require('/var/www/html/r...') #3 {main} thrown in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/themes/convergence/single.php on line 68