Ingrediente:
1 portie x 120 – 150 g
Carne de pasare 100g,
morcov 15g,
albitura 15g,
lapte 25ml, ( formula pana la 1 an)
faina 8g,
unt 5g,
smantana 10g,
sare 1-2g, ( doar pentru copiii > 1 an)
apa 150-200ml.
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256
Mod de praparare:
1. Bucatile de carne se fierb in apa cu zarzavaturile curatate si taiate in felii mari si cu sarea (doar pentru copiii mai mari de 1 an);apoi, zeama se strecoara.
2. Supei strecurate i se adauga faina desfacuta in putin lapte rece si apoi se adauga si restul de lapte.
3. Se fierbe 15 min, amestecand continuu.
4. Cand ciulamaua este bine fiarta, se adauga smantana, untul.
5. Toata aceasta compozitie, bine amestecata, se toarna peste carnea fiarta.
6. Aceasta ciulama se poate da de la varsta de 7 luni.
In acest caz, dupa ce a fost fiarta carnea, aceasta poate fi tocata.
Calorii: 220/portie
Related posts:
- Supa crema de conopida
- Supa crema de dovlecei
- Galuste de gris cu lapte
- Pui cu sos alb si garnitura de orez
- Mamaliguta fiarta in lapte
- Ostropel din pui cu piure
- Supa de galuste
- Budinca cu mere
- Perisoare de pui cu smantana
- Sos alb
- Piure de cartofi
- Ricotta cu piure de pere
- Cereale cu mar copt
- Salata de conopida
- Crema de porumb
Leave Your Response