Spanac la cuptor

ingrediente:
200-300 grame spanac fiert si scurs
4-5 oua
5-6 linguri de cascaval sau brinza rasa
parmezan
2-3 linguri de smintina
pesmet
unt
max 3g sare ( doar in cazul in care copilul are cel putin 1 an)
Cantitate:
(3-4 portii)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256

Mod de preparare:
1. In functie de varsta copilului spanacul se va toca marunt sau in bucatele
2. Se bat oualele cu furculita, se adauga brinza, smintina, spanacul
3. Se adauga sarea ( in cazul in care copilul are cel putin 1 an).
4. Se unge o tava (in functie de cantitatea care va iese) cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se toarna compozitia si se presara deasupra pesmet.
5. Se da la cuptor, la foc mediu, pentru cca. 1/2 ora.
6. Se lasa sa se raceasca citeva minute si se serveste calda.
7. Deasupra se presara si parmezam marunt.

Related posts:

  1. Budinca aperitiv
  2. Spanakopita – placinta cu spanac la cuptor
  3. Budinca de spanac
  4. Ficatei de pui la cuptor cu cartofi si morcovi
  5. Crema de Spanac
  6. Spanac cu orez
  7. Budinca
  8. Supa de gris cu spanac
  9. Cartofi la cuptor
  10. Mamaliguta cu cascaval la cuptor
  11. Dovlecei cu carne de pui la cuptor
  12. Budinca de cartofi cu sunca
  13. Dovlecei cu cartofi la cuptor
  14. Morun cu gris la cuptor
  15. Ficatei de pui cu rosii la cuptor

Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required