
Ingrediente:
3 dovlecei, 300g cartofi,
2 oua, unt,
1 lingura de branza rasa sau Almette,
verdeata tocata (marar, patrunjel),
lapte
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256
Mod de preparare:
1. Se rad dovleceii de coaja, se curata cartofii si se taie felii (cruzi).
2. Se fierb ouale rascoapte.
3. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc.
4. Se aseaza un rand de cartofi, un rand de felii de dovlecei, unul de felii de oua rascoapte, se presara branza, putina verdeata si iarasi cartofi, dovlecei, oua.
5. Deasupra se toarna lapte cat sa acopere legumele din forma, se pun cateva bucatele de unt proaspat si putin patrunjel
6. Se da la cuptor, la foc potrivit pana sunt fierti cartofii si dovleceii.
Related posts:
- Piure de Conopida, Fasole Verde, Cartofi si Dovlecei
- Cartofi la cuptor
- Ficatei de pui la cuptor cu cartofi si morcovi
- Piure de cartofi
- Budinca de cartofi cu sunca
- Ficatei de pui cu rosii la cuptor
- Budinca aperitiv
- Dovlecei umpluti
- Supa de cartofi cu smantana si crutoane
- Dovlecei cu carne de pui la cuptor
- Crema de dovlecei
- Bors cu sfecla si cartofi
- Tortellini cu sos alb
- Supa crema de dovlecei
- Tagliatelle cu dovlecei si broccoli
Leave Your Response