Dovlecei umpluti

Ingrediente:
2 dovlecei mici
1 morcov mic
1 ceapa mica
2 linguri de piept de pui maruntit cu cutitul
2 linguri orez
Suc de rosii sau doua rosii bine coapte

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256

Mod de preparare:
1.Dovleceii se curata de coaja se taie pe jumatate si se scobesc de seminte cu o lingurita .
2.Carnea de pui se toaca marunt cu cutitul dupa care se amesteca cu orezul bine spalat, morcovul si ceapa date pe razatoarea mica. Se adauga sare si cu amestecul astfel obtinut se vor umple jumatatile de dovlecel.
3.Dovleceii umpluti se aseaza intr-un vas mic (Jena) cu capac, se pune apa cat sa-i acopere si se dau la cuptor.
4.Dupa o jumatate de ora se adauga sucul de rosii sau rosiile date pe razatoare, se intorc dovleceii si se mai lasa la cuptor pana cand orezul e bine fiert.

Related posts:

  1. Dovlecei cu carne de pui la cuptor
  2. Orez cu carne de vita si legume
  3. Supa crema de dovlecei
  4. Tagliatelle cu dovlecei si broccoli
  5. Ostropel din pui cu piure
  6. Ciorba de rosii cu orez
  7. Budinca aperitiv
  8. Paste cu dovlecei
  9. Dovlecei cu cartofi la cuptor
  10. Morun cu gris la cuptor
  11. Orez cu rosii
  12. Orez cu aripioare de pui
  13. Spanac cu orez
  14. Piure de Conopida, Fasole Verde, Cartofi si Dovlecei
  15. Ficatei de pui la cuptor cu cartofi si morcovi

Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required