Ingrediente:
1 dovlecel
150 ml lapte ( formula: bebelusi < 1 an)
1 lingurita smantana
10-15 g fulgi de orez (sau alte cereale instant pentru copii)
2 lingurite ulei de masline sau unt (cat o nuca)
sare ( max 3 gr sare in cazul in care copilasul e mai mare de 1 an )
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256
Mod de preparare:
1. Se curata dovlecelul, se scoate miezul cu samburii si se taie cubulete
2. Se fierbe dovlecelul in putina apa,( max 3 gr sare in cazul in care copilasul e mai mare de 1 an)
3. Separat se amesteca laptele cu cerealele, uleiul si smantana si se fierb 15 min obtinandu-se o crema groasa.
4. Se adauga peste dovlecel si se mai fierbe totul inca 10 min.
Related posts:
- Supa crema de dovlecei
- Paste cu dovlecei
- Crema de porumb
- Perisoare de pui cu smantana
- Sufleu de dovlecel
- CIULAMA
- Mamaliguta fiarta in lapte
- Cereale cu mar copt
- Supa crema de conopida
- Budinca de spanac
- Bors cu sfecla si cartofi
- Morun cu gris la cuptor
- Spanac cu orez
- Piure de Cartofi
- Supa de cartofi cu smantana si crutoane
Leave Your Response