Dovlecel cu sos de smantana

Ingrediente:
1 dovlecel
150 ml lapte ( formula: bebelusi < 1 an) 1 lingurita smantana 10-15 g fulgi de orez (sau alte cereale instant pentru copii) 2 lingurite ulei de masline sau unt (cat o nuca) sare ( max 3 gr sare in cazul in care copilasul e mai mare de 1 an )

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256

Mod de preparare:
1. Se curata dovlecelul, se scoate miezul cu samburii si se taie cubulete
2. Se fierbe dovlecelul in putina apa,( max 3 gr sare in cazul in care copilasul e mai mare de 1 an)
3. Separat se amesteca laptele cu cerealele, uleiul si smantana si se fierb 15 min obtinandu-se o crema groasa.
4. Se adauga peste dovlecel si se mai fierbe totul inca 10 min.

Related posts:

  1. Supa crema de dovlecei
  2. Paste cu dovlecei
  3. Crema de porumb
  4. Perisoare de pui cu smantana
  5. Sufleu de dovlecel
  6. CIULAMA
  7. Mamaliguta fiarta in lapte
  8. Cereale cu mar copt
  9. Supa crema de conopida
  10. Budinca de spanac
  11. Bors cu sfecla si cartofi
  12. Morun cu gris la cuptor
  13. Spanac cu orez
  14. Piure de Cartofi
  15. Supa de cartofi cu smantana si crutoane

Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required