On 11.16.09, In .6 luni, .7 luni, .8 luni, .9 luni, 10 luni, 11 luni, 12 luni, 2 ani, 3 ani, by Ramona
Ingrediente:
1 ou ( doar galbenus pana la un an)
gris,
1 litru apa,
300 g lapte,
vanilie.
Mod de preparare:
Galuste:
1. Se freaca spuma untul cu ouale.
2. Se adauga cate putin gris amestecind mereu cu lingura pana se obtine o pasta care trebuie sa aiba consistenta unei smintina groase.
3. Se adauga putina sare.
2. Se adauga cate putin gris amestecind mereu cu lingura pana se obtine o pasta care trebuie sa aiba consistenta unei smintina groase.
3. Se adauga putina sare.


4. Se pun in apa care fierbe
5. Se fierb galustele incercand una pe care o taiem in doua cu lingurita, controland daca a fiert si mijlocul. Galustele bine reusite cresc si sunt moi. Cand sunt fierte, se strecoara si se pun in laptele fiert separat cu f putina vanilie ( iar peste 1 an se poate adauga foarte putin zahar, max 30 de grame).