Gluten: factor alergen

Glutenul se gaseste in faina de grau, biscuiti si prezinta un factor de risc in declansarea alergiilor. Statistic s-a constatat ca persoanele care nu tolereaza laptele de vaca si cel de soia sunt alergice si la gluten

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256

Introducerea cerealelor se va face dupa varsta de 6 luni.

Ca si alternativa se poate folosi faina de orez. In cazul in care s-a declansat alergia trebuie excluse alimentele care contin gluten:

faina de grau
faina de porumb
produse bazate pe soia
cus-cus
paste
cereale

Afla mai multe informatii in Graficul lunar de introducere a cerealelor

Referinte:
*http://en.wikipedia.org/wiki/Wheat_allergy
*http://www.babycentre.co.uk/baby/startingsolids/feedbabywhatwhen/

Related posts:

  1. Alune/ Nuci: factor alergen
  2. Lactate: factor alergen
  3. De la ce varsta se poate da gluten bebelusilor?
  4. Fructe de mare: factor alergen
  5. Soia: factor alergen
  6. Fructe: factor alergen
  7. Lista alimentelor total interzise intre 4 luni – 4 ani
  8. Oua: factor alergen
  9. Alimentele Degetel
  10. Ce cantitate de apa trebuie sa-i dau bebelusului?
  11. Cum introduc alte alimente solide in alimentatie?
  12. Lista alimentelor alergene
  13. Primul aliment la bebelusi

Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required