
Ingrediente:
1 cana de boabe de naut
4 lingurite de tahini (pasta concentrata de susan)
1/2 lamaie
ulei demasline
1 catel de usturoi
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256
Mod de preparare:
***De stiut..
Humusul este mai gustos dupa cateva ore dupa ce au fost amestecate ingredientele. Se tine la frigider
1. Se lasa peste seara boabele de naut in apa
2. Se fierb in mai multe ape.
2. Se fierb in mai multe ape.

3. Se pun in blender boabele de naut dupa ce au fost bine fierte. Se adauga: zeama de lamaie, tahini, uleiul de masline

Related posts:
- Paste cu dovlecei
- CIULAMA
- Ciorbica de perisoare din carne de vita
- Sos alb
- Ciorba de rosii cu orez
- Salata de conopida
- Crema de porumb
- Pui cu sos alb si garnitura de orez
- Morun cu gris la cuptor
- Spanac cu orez
- Piure de Cartofi
- Paste cu ton si porumb
- Orez cu carne de vita si legume
- Banane cu lamaie
- Dovlecei cu carne de pui la cuptor
Leave Your Response