Ingrediente:
orez
aripioare de pui
morcovi
sare
2-3 foi de dafin
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256
Mod de preparare:
1. Se fierbe orezul. Nu se fierbe tare.
2. Separat se pun aripioarele sa fiarba cu morcovii, sare, 2-3 foi dafin care se scot la sfarsit si alte condimente ce va plac, (morcovii taiati cubulete), nu le fierbeti tare nici pe acestea.
3. Dupa ce orezul este aproape fiert se goleste de apa si se pune supa de aripioare peste orez impreuna cu morcovii si aripioarele si toate condimentele.
4. Se mai lasa la fiert impreuna pana sunt bine fierte si scade supa.
5. La sfarsit se pune si patrunjel.
Related posts:
- Spanac cu orez
- Orez cu carne de vita si legume
- Supa de galuste
- Ciorba de rosii cu orez
- Pui cu sos alb si garnitura de orez
- Sos alb
- Orez cu rosii
- Dovlecei umpluti
- Ficatei de pui la cuptor cu cartofi si morcovi
- Orez pasat cu branza de vaci si mere
- Morun cu gris la cuptor
- Supa crema de dovlecei
- Supa crema de conopida
- Supa de cartofi cu smantana si crutoane
- Supa de pui si zarzavat
Leave Your Response