Ingrediente:
cateva cubulete de carne de vita (nu vitel!),
cinci buchetele de brocoli
un morcov,
o ceapa mai marisoara
o lingura de ulei
o albitura(radacina de pastarnac spre exemplu)
cateva frunze de patrunjel,
1 rosie marisoara
o cana de 200 ml aproape plina de orez,
apa
max 3g sare in cazul in care copilul are cel putin 1 an
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256
Mod de preparare:
1. Se pune carnea la fiert iar cand e aproape fiarta se aduna spuma
2. Se pune: ceapa tocata,morcovul si albitura taiate rondele foarte subtiri la foc domol pana cand acestea din urma sunt fierte pe jumatate
3. Se adauga orezul, buchetelele de brocoli
4. Se amesteca contant avand grija sa nu se prinda
5. Cand orezul e aproape fiert se pune rosia rasa ( oparita si decojita). Se lasa 5 minute.
6. Se pune patrunjelul si uleiul. Se lasa alte 5 minute
Related posts:
- Ciorbica de perisoare din carne de vita
- Ciorba de rosii cu orez
- Orez cu aripioare de pui
- Mamaliguta cu iaurt sau branzica
- Orez cu rosii
- Spanac cu orez
- Dovlecei umpluti
- Pui cu sos alb si garnitura de orez
- Supa de gris cu rosii
- Dovlecei cu carne de pui la cuptor
- Mamaliguta fiarta in lapte
- Sos de legume
- Piure de Brocoli
- Rosii si conopida au gratin
- Morun cu gris la cuptor
Leave Your Response