Orez cu rosii

Ingrediente:
150 gr rosii (sau morcovi)
2 lingurite unt
30 gr cascaval
2 linguri suc de portocale (sau suc de mere sau pere)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256

Mod de prepapare:
1. Rosiile se oparesc si se decojesc, apoi se taie marunt.
2. Intr-o tava incinsa cu o lingurita de unt se pun la inabusit rosiile
3. Se spala orezul si se adauga peste rosii, apoi se adauga 250 ml apa clocotita, se acopera cu capac si se va inabusi la foc mic timp de 20 minute.
4. In alta tava se va incalzi 1 lingurita de unt, cascavalul si sucul de portocale.
5. Se amesteca orezul cu rosiile si amestecul din cascaval cu sucul de portocale.

Related posts:

  1. Dovlecei umpluti
  2. Ciorba de rosii cu orez
  3. Rosii umplute cu branza de vaci
  4. Suc de rosii
  5. Orez cu carne de vita si legume
  6. Spanac cu orez
  7. Rosii si conopida au gratin
  8. Pui cu sos alb si garnitura de orez
  9. Paste cu dovlecei
  10. Supa de gris cu rosii
  11. Paste cu pui
  12. Ficatei de pui cu rosii la cuptor
  13. Orez cu aripioare de pui
  14. Dovlecei cu carne de pui la cuptor
  15. Cartofi la cuptor

Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required