Ingrediente:
150 g branza de vaci,
1 ou,
1 lingurita unt,
25 g faina,
30 g zahar,
smantana.
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256
Mod de preparare:
1. Se freaca bine branza de vaci cu galbenusul, se adauga untul, faina si albusul batut spuma;
2. Se amesteca obtinand o pasta care se ia cu lingurita.
3. Se pune la fiert apa cu sare si cand clocoteste se pun papanasii care se fierb 5-10 min. (se ridica la suprafata).
4. Se scurg, se pun intr-o forma, se toarna smantana si se pun in cuptorul incins 5 min.
Related posts:
- Cartofi la cuptor
- Supa de galuste
- Ficatei de pui cu rosii la cuptor
- Ficatei de pui la cuptor cu cartofi si morcovi
- Galuste de gris cu lapte
- Spanac la cuptor
- Sos de legume
- Dovlecei cu cartofi la cuptor
- Ciorba de rosii cu orez
- Spanakopita – placinta cu spanac la cuptor
- Dovlecel cu sos de smantana
- Tagliatelle cu dovlecei si broccoli
- Perisoare de pui cu smantana
- Ciorbica de perisoare din carne de vita
- Dovlecei umpluti
Leave Your Response