Papanasi la cuptor

Ingrediente:
150 g branza de vaci,
1 ou,
1 lingurita unt,
25 g faina,
30 g zahar,
smantana.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256

Mod de preparare:
1. Se freaca bine branza de vaci cu galbenusul, se adauga untul, faina si albusul batut spuma;
2. Se amesteca obtinand o pasta care se ia cu lingurita.
3. Se pune la fiert apa cu sare si cand clocoteste se pun papanasii care se fierb 5-10 min. (se ridica la suprafata).
4. Se scurg, se pun intr-o forma, se toarna smantana si se pun in cuptorul incins 5 min.

Related posts:

  1. Cartofi la cuptor
  2. Supa de galuste
  3. Ficatei de pui cu rosii la cuptor
  4. Ficatei de pui la cuptor cu cartofi si morcovi
  5. Galuste de gris cu lapte
  6. Spanac la cuptor
  7. Sos de legume
  8. Dovlecei cu cartofi la cuptor
  9. Ciorba de rosii cu orez
  10. Spanakopita – placinta cu spanac la cuptor
  11. Dovlecel cu sos de smantana
  12. Tagliatelle cu dovlecei si broccoli
  13. Perisoare de pui cu smantana
  14. Ciorbica de perisoare din carne de vita
  15. Dovlecei umpluti

Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required