Paste cu dovlecei

Ingrediente:
o cutie de pastine -sau paste mici- de la “Barillia”
2-3 dovlecei
ulei de masline 2 linguri
parmezan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256

Mod de preparare:
1. Se pun pastele la fiert inainte cu 5 minute de a inabusi dovlecelul.
2. Se curata dovlecelul, se prajeste 1 minut in uleiul de masline, dupa care se adauga putina apa (100 ml) si se asteapta pana se inabusa dovlecelul.
3. Se scot pastele din apa apoi se pun intr-un castron peste care se adauga dovlecelul scurs de zeama.
4. Peste toate astea se rade parmezan.

Related posts:

  1. Paste cu ton si porumb
  2. Paste cu pui
  3. Tagliatelle cu dovlecei si broccoli
  4. Supa crema de dovlecei
  5. Suc de rosii
  6. Dovlecei cu carne de pui la cuptor
  7. Dovlecel cu sos de smantana
  8. Piure de Conopida, Fasole Verde, Cartofi si Dovlecei
  9. Dovlecei umpluti
  10. Pui cu sos alb si garnitura de orez
  11. CIULAMA
  12. Orez cu rosii
  13. Ciorbica de perisoare din carne de vita
  14. Supa de cartofi cu smantana si crutoane
  15. Salata de conopida

Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required