Perisoare de pui cu smantana

Ingrediente:
carne de pui
sare
ou
patrunjel
faina
apa
smantana

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256

Mod de preparare:
1.Se toaca putina carne de pui,se pune sare,ou,patrunjel,morcov ras,piine inmuiata
2.se fac bilute din carne se dau prin faina si apoi se perpelesc in putin unt..citeva secunde..apoi se adauga apa ca sa le acopere si se fierb pina carnea e gata..
3.separat se amesteca o lingura de faina cu smintina(cita vrei..pt zece perisore o cana de smintina)si o lingura apa…se adauga sare
4.se adauga smintina peste perisoare si se amesteca,apoi se fierb la foc mic 20 -30 minute amestecind continuu. se adauga marar tocat…
***tips..ca smintina sa nu se taie mai bine o desfaceti cu apa de la perisoare..scoateti citeva linguri de zeama si amestecati cu smintina apoi turnati totul peste perisoare..******

Related posts:

  1. Ciorbica de perisoare din carne de vita
  2. Dovlecel cu sos de smantana
  3. CIULAMA
  4. Pui cu sos alb si garnitura de orez
  5. Galuste de gris cu lapte
  6. Papanasi la cuptor
  7. Supa de cartofi cu smantana si crutoane
  8. Sos alb
  9. Crema de Spanac
  10. Sos de legume
  11. Chiftelute din carne de pasare cu morcov si cartof
  12. Orez cu rosii
  13. Salata de conopida
  14. Mazare cu cartofi si ou
  15. Spanac la cuptor

Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required