Ingrediente:
carne de pui
sare
ou
patrunjel
faina
apa
smantana
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256
Mod de preparare:
1.Se toaca putina carne de pui,se pune sare,ou,patrunjel,morcov ras,piine inmuiata
2.se fac bilute din carne se dau prin faina si apoi se perpelesc in putin unt..citeva secunde..apoi se adauga apa ca sa le acopere si se fierb pina carnea e gata..
3.separat se amesteca o lingura de faina cu smintina(cita vrei..pt zece perisore o cana de smintina)si o lingura apa…se adauga sare
4.se adauga smintina peste perisoare si se amesteca,apoi se fierb la foc mic 20 -30 minute amestecind continuu. se adauga marar tocat…
***tips..ca smintina sa nu se taie mai bine o desfaceti cu apa de la perisoare..scoateti citeva linguri de zeama si amestecati cu smintina apoi turnati totul peste perisoare..******
Related posts:
- Ciorbica de perisoare din carne de vita
- Dovlecel cu sos de smantana
- CIULAMA
- Pui cu sos alb si garnitura de orez
- Galuste de gris cu lapte
- Papanasi la cuptor
- Supa de cartofi cu smantana si crutoane
- Sos alb
- Crema de Spanac
- Sos de legume
- Chiftelute din carne de pasare cu morcov si cartof
- Orez cu rosii
- Salata de conopida
- Mazare cu cartofi si ou
- Spanac la cuptor
Leave Your Response