Inrediente:
Pui:
1 piept de pui
1/4 broccoli
1/4 dovlecel
1 praz
Tagliatelle:
1 cutie de paste Talietelle
branza brie
1/2 broccoli
1/2 dovlecel
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256
Mod de preparare:
Pieptul de pui:
1. Se taie pieptul de pui in felii mici.
2. Se pune putin ulei intr-o tigaie incinsa si se pune puiul timp de un minut.
3. Se adauga apa se lasa sa fiarba
4. Atunci cand puiul este fiert si apa a scazut , se adauga prazul taiat felii impreuna cu broccoli-ul
5. Se pune capac si se lasa 15 minute
6. Se scoate capacul si se amesteca
Tagliatelle:
Vezi reteta de garnitura de tagliatelle:
Related posts:
- Tagliatelle cu dovlecei si broccoli
- Paste cu pui
- Supa de galuste
- Ostropel din pui cu piure
- Tortellini cu sos alb
- Spanakopita – placinta cu spanac la cuptor
- Spanac cu orez
- Orez cu aripioare de pui
- Dovlecei umpluti
- Pastine
- Orez cu carne de vita si legume
- Sos alb
- Supa de pui si zarzavat
- Morun cu gris la cuptor
- Sufleu de dovlecel
Leave Your Response