Post Pic

Pui cu sos alb si garnitura de orez

Ingrediente:
400 g piept de pui
40 g ceapa
25 g morcov
25 g radacina patrunjel
75 g unt( margarina)
10 g faina
100 g orez
10 ml zeama de lamaie
1 gabenus de ou
sare (a href=”/sarea-in-alimentatia-bebelusului/”>max 3 g doar pentru copilul care are cel putin 1 an)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256

Mod de preparare:

Preparare pui:
pui legumepui legume

Bucatile de carne spalate se pun la fiert in circa 2 litri de apa cu putina sare(max 3 g doar pentru copilul care are cel putin 1 an) si cu zarzavaturile intregi. Carnea se scoate si se pune intr-un vas separat. Zeama se pastreaza pentru orez si sosul alb

Preparare sos:
untoulamaiefainaDin 50 g unt, faina si zeama in care a fiert carnea se prepara un sos alb mai subtire, care se fierbe 25 min; apoi se amesteca cu galbenusul si cu 2 g sare, se acreste dupa gust si se toarna peste bucatile de carne fiarta.

Preparare Orez:
orezunt
Orezul se caleste usor in restul de unt(25 g). Peste orez te toarna zeama de la puiul care a fiert. Cantitatea de zeama = 3xcantitatea de orez. Se amesteca constant

Bucatile de carne se servesc cu garnitura de orez.
Se poate da copiilor de la varsta de 9 luni.
Rezulta 6 portii x 120 g
calorii 260/portie

condimente
Pui cu sos alb si garnitura de orez

Related posts:

  1. CIULAMA
  2. Sos alb
  3. Ciorba de rosii cu orez
  4. Ciorbica de perisoare din carne de vita
  5. Salata de conopida
  6. Orez cu carne de vita si legume
  7. Orez cu aripioare de pui
  8. Supa de galuste
  9. Dovlecei umpluti
  10. Perisoare de pui cu smantana
  11. Rosii si conopida au gratin
  12. Spanac cu orez
  13. Dovlecei cu carne de pui la cuptor
  14. Orez cu rosii
  15. Dovlecel cu sos de smantana

Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required