Rosii umplute cu branza de vaci

Ingrediente:
500g rosii(3 rosii mari),
branza de vaci 100g,
gris 5g,
lapte 25 ml, (formula pana la 1 an)
1 buc. ou, (galbenus pana la 1 an)
marar 10g,
max 3g sare in cazul in care copilul are cel putin 1 an

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256

Mod de prepapare:
1. Se spala rosiile, se taie un capac si se scobesc.
2. Se amesteca branza de vaci cu galbenusul, grisul fiert, laptele, albusul batut spuma, mararul tocat ( si sarea in cazul in care copilul are cel putin 1 an).
3. Cu acest amestec se umplu rosiile.

Daca rosiile se servesc crude, oul se adauga fiert tare si tocat marunt.
Daca oul se adauga crud, rosiile umplute se coc la cuptor 10 minute.

Rezulta 3 portii x 150 g
Calorii: 95/portie

Related posts:

  1. Ciorba de rosii cu orez
  2. Branza de vaci cu biscuite si iaurt
  3. Orez cu rosii
  4. Rosii si conopida au gratin
  5. Suc de rosii
  6. Orez pasat cu branza de vaci si mere
  7. Dovlecei umpluti
  8. Supa de gris cu rosii
  9. Ficatei de pui cu rosii la cuptor
  10. Paste cu pui
  11. Supa de galuste
  12. Spanac la cuptor
  13. Crema de Spanac
  14. Galuste de gris cu lapte
  15. Salata de conopida

Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required