
Ingrediente:
andive
somon afumat
pasta de masline
branza de vaci
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256
Mod de preparare:
1. Se curata andivele si se separa cateva frunze
2. Se toarna un strop de ulei de masline peste somonul afumat
3. Se pune pe frunza de andiva : putina branza de vaci, putin somon afumat, o feliuta subtire de ceapa si peste se presara pasta de masline
Related posts:
- Chiftelute cu somon
- Spanakopita – placinta cu spanac la cuptor
- Budinca aperitiv
- Rosii umplute cu branza de vaci
- Spanac cu orez
- Paste cu dovlecei
- Mamaliguta cu cascaval la cuptor
- Papanasi la cuptor
- Dovlecei cu cartofi la cuptor
- Mamaliguta cu iaurt sau branzica
- Spanac la cuptor
- Crema de Spanac
- Pui cu sos alb si garnitura de orez
- Galuste de gris cu lapte
- Tortellini cu sos alb
Leave Your Response