Ingrediente:
2 morcovi
patrunjel
telina (o bucatica)
2 cartofi
1 ardei gras
2 rosii
10 gr. unt
patrunjel
300 ml. apa
max 3g sare in cazul in care copilul are cel putin 1 an
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256
Mod de preparare
1. Legumele spalate si curatate, taiate in feliute subtiri, se fierb inabusit in apa.
2. Cand sunt bine fierte, se scot din apa, se paseaza, apoi se suspenda in apa in care au fiert.
3. Se adauga untul si putina sare (max 3g sare in cazul in care copilul are cel putin 1 an)
4. Se mai fierb 10-15 minute, pana cand apa scade si compozitia are consistenta unei creme.
5. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat fin.
Se serveste ca sos la preparatele din carne.
Related posts:
- Galuste de gris cu lapte
- Orez cu carne de vita si legume
- Crema de Spanac
- Supa de galuste
- Spanac la cuptor
- Budinca
- Supa de gris cu ardei
- Dovlecel cu sos de smantana
- Perisoare de pui cu smantana
- Supa de gris cu rosii
- Bors cu sfecla si cartofi
- Paste cu dovlecei
- Dovlecei umpluti
- Ciorbica de perisoare din carne de vita
- Morun cu gris la cuptor
Leave Your Response