Sos de legume

Ingrediente:
2 morcovi
patrunjel
telina (o bucatica)
2 cartofi
1 ardei gras
2 rosii
10 gr. unt
patrunjel
300 ml. apa
max 3g sare in cazul in care copilul are cel putin 1 an

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256

Mod de preparare
morcov si cartof si pastarnac si rosie

1. Legumele spalate si curatate, taiate in feliute subtiri, se fierb inabusit in apa.
2. Cand sunt bine fierte, se scot din apa, se paseaza, apoi se suspenda in apa in care au fiert.

IMG_2562IMG_2560
3. Se adauga untul si putina sare (max 3g sare in cazul in care copilul are cel putin 1 an)
4. Se mai fierb 10-15 minute, pana cand apa scade si compozitia are consistenta unei creme.
5. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat fin.
Se serveste ca sos la preparatele din carne.

Related posts:

  1. Galuste de gris cu lapte
  2. Orez cu carne de vita si legume
  3. Crema de Spanac
  4. Supa de galuste
  5. Spanac la cuptor
  6. Budinca
  7. Supa de gris cu ardei
  8. Dovlecel cu sos de smantana
  9. Perisoare de pui cu smantana
  10. Supa de gris cu rosii
  11. Bors cu sfecla si cartofi
  12. Paste cu dovlecei
  13. Dovlecei umpluti
  14. Ciorbica de perisoare din carne de vita
  15. Morun cu gris la cuptor

Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required