Ingrediente:
jumatate de lingurita de faina
2-3 linguri de lapte (formula sub 1 an)
max 3g sare in cazul in care copilul are cel putin 1 an
un ghem de spanac fiert(nu prea multa vreme) si tocat marunt-marunt
un catzel usturoi minuscul
1-2 lingurite de gris
timp de preparare: 10 min
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256
Mod de preparare:
1. Se pune faina in tigaia incinsa si se tine putin, nu trebuie arsa.
2. Turnati laptele peste ea si omogenizati totul… puneti ghemul de spanac si putina sare (max 3g sare in cazul in care copilul are cel putin 1 an) si lasati sa fiarba.
3. Adaugati grisul si invartiti pana se fierbe si acesta.
4. Nu uitati sa adaugati usturoiul razuit sau zdrobit (numai cat sa dea gust).
5. Daca cumparati mai mult spanac, curatati frunzele de codite, spalati-le si fierbeti cateva minute spanacul in apa cu sare…tocati-le marunt si faceti mai multe portii,
Related posts:
- Spanakopita – placinta cu spanac la cuptor
- Spanac cu orez
- Budinca de spanac
- Spanac la cuptor
- Branza de vaci cu biscuite si iaurt
- Supa de gris cu spanac
- Rosii umplute cu branza de vaci
- Galuste de gris cu lapte
- Supa crema de conopida
- Supa crema de dovlecei
- Pui cu sos alb si garnitura de orez
- Supa de galuste
- Budinca aperitiv
- Salata de conopida
- Sos de legume
Leave Your Response