Ingrediente:
1 dovlecel;
2 linguri de unt;
2/3 linguri smantana;
1 lingura faina;
patrunjel verde;
sare (doar in cazul copiilor mai mari de 1 an)
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/html/retetebebelusi.ro/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 256
Mod de preparare:
1. Se pune dovlecelul la fiert si se mai adauga la supa o lingurita de faina dizolvata in putina apa;
2. Cand da in clocot se pun untul si sarea ( doar pentru copiii mai mari de 1 an) – se fierbe cam 45 de min. la foc potrivit;
3. Cand este gata se ia dovlecelul si se da prin blender.
4. Se adauga dovleceii pasta, smantana si patrunjelul; se poate servi si cu crutoane bebelusilor mai mari
Related posts:
- Supa crema de conopida
- Paste cu dovlecei
- Dovlecei umpluti
- Supa de pui si zarzavat
- Piure de Conopida, Fasole Verde, Cartofi si Dovlecei
- Supa de gris cu rosii
- Supa de gris cu spanac
- Dovlecei cu carne de pui la cuptor
- Mamaliguta fiarta in lapte
- Supa de gris cu ardei
- Crema de dovlecei
- CIULAMA
- Budinca cu mere
- Dovlecei cu cartofi la cuptor
- Supa de cartofi cu smantana si crutoane
Leave Your Response